Faskia-hieronta Helsinki

Fascia = Lihaskalvo

Mitä?

Faskiacon Faskia-hieronnassa pyrimme yhdistelemään monipuolisia otteita kevyesti kudosliikkuvuuden lisäämiseksi. Kun sidekudoskalvo saadaan joustavammaksi niin ympärillä olevat lihakset, nivelet ja hermot vapautuvat. Käytämme hyväksi lihaskalvomeridiaaneja ja niiden jatkumoita koko kehoon. Hieronta ei tuota kipua vaan tuo paremminkin rentouttavan tunteen. Otevalikoima on laaja ja käytössä on myös venytykset elastisuuden parantamiseksi.

Miksi?

Jähmeys kropassa mielletään vähemmän haitalliseksi kehossa. Mutta todellisuudessa sen merkitys on todella suuri. Elastisuudella ja kudosten yhtenäisellä liikkuvuudella pääsemme vaikuttamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin; Hermoston ja stressin rauhoittamiseen sekä lihaskireyksien poistamiseen. Hoito tehdään kevyin ottein. Ei tuoteta asiakkaalle kipua, koska liiallisen voiman käyttäminen ja väärien otteiden valitsemisesta voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Miten?

Faskia hieronta toteutetaan monipuolisilla hierontaotteilla mahdollisesti vahaa käyttäen. Hoidossa otetaan asiakas kokonaisvaltaisesti huomioon eli voidaan esimerkiksi hartiakivun hoitamiseen huomioida myös kädet tai jalat. Aluksi on asiakkaan haastattelu ja tutkiminen hoitopöydän päällä. Hoidon aikana ei käytetä mitään laitteita vaan kaikki tehdään manuaalisesti käsin ja paljaalle iholle.

Kuka?