Faskiamanipulaatio® Helsinki

Mitä?

Faskiamanipulaatio on ilman apuvälineitä toteutettava, syvälle kudokseen vaikuttava menetelmä, joka nopeuttaa elimistön omaa korjaavaa prosessia.
Vaivojen syihin keskittyvä lähestymistapa on konaisvaltainen ja yksilöä kunnioittava. Tyypillisimpien kiputilojen ja liikerajoitusten lisäksi faskiamanipulaatio voi auttaa usein vaikeasti ratkaistaviin vaivoihin kuten esim. tinnitukseen, huimaukseen ja pitkittyneisiin rasitusvammoihin.

Miksi?

Faskiamanipulaatiolla voidaan vaikuttaa tarkemmin ja syvemmälle kudokseen kuin muilla menetelmillä. Tämän etuna on normaalisti hitaan kollageenin uudismuodostuksen kiihtyminen jolloin elimistön oma korjaava prosessi tehostuu. Koska syy löytyy usein ongelma-alueen ulkopuolelta ei aristavaan kohtaan tarvitse tuottaa lisää kipua. Hoitamalla oire pois syyn kautta saadaan lisäksi pitkäkestoisempia tuloksia.

Miten?

Faskiamanipulaatio perustuu tarkkaan haastatteluun, tutkimiseen ja testaukseen. Näiden pohjalta suoritetaan hoito jossa huomioidaan henkilön historia ja yksilölliset tekijät. Käsin ongelma-alueelle tuotettu kitka nostaa lämpöä syvällä faskiassa josta seuraa kudosten parempi liukuminen. Hoidon tulosta voidaan arvioida käsittelyn jälkeen uudelleen suoritettavilla testeillä. Elimistön korjaava tila vie muutaman päivän jolloin mahdolliset jäljellä olevat kivut helpottavat.

Kuka?