Kalevalainen jäsenkorjaus ja hieronta Helsinki

Miten?

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito jossa tuki- ja liikuntaelinvaivoja hoidetaan tasapainottamalla koko liiketoimintaketju jalkapohjista päälakeen saakka virheasentoja korjaten ja vapauttaen lihas- ja lihaskalvojännityksiä. Tarkoituksena on aina hoitaa myös ongelman alkusyytä, ei pelkästään oirehtivaa aluetta. Sen vuoksi koko keho käydään läpi.

Mitä ?

Kehoon syntyy virheasentoja tapaturmien, pitkäaikaisen toispuoleisen rasituksen, kuromituksen ja käyttäytymismallien seurauksena. Virheasennot heikentävät aineenvaihduntaa aiheuttaen kudospaineissa muutoksia ja heikentävät veri- ja kudosnestekiertoa ja ovat havaittavissa kehon puolieroina. Virheasentojen seurauksena myös hermot jäävät puristuksiin aiheuttaen virheellistä käskytystä hermotoiminnassa aina sisäelimiä myöden ilmeten kipuina ja erilaisina toimintahäiriöinä.

Miksi?

Hoidossa käyn koko kehon läpi hellävaraisin venyttävin sekä liuúttavin ottein samalla havainnoiden kehon puolieroja, kalvo- ja lihaskireyksiä ja nivelten ja nikamien virheasentoja. Käsittely on kivutonta ja hyvin rauhallista, annan keholle mahdollisuuden suostutellen vapautua jännityksistä. Hoito tapahtuu osittain hierontapöydällä, osittain istuen. Näin saadaan tarvittava aktiivinen asento aina hoidettavasta alueesta riippuen. Myöskin asiakkaan aktiivinen liike on osassa käsittelyä mukana. Käsittely on koko kehon kattava, joten asuna lyhyet alusvaatteet. Asiakas suojataan peitolla koko ajan. Hoito kestää noin 1,5-2 tuntia, joten kannattaa varata aikaa riittävästi.

Kuka?