Tietosuojalauseke

Laadittu: 11.6.2021

Päivitetty: 11.6.2021

Faskiaco on Euroopan yleisessä tietosuoja-asetuksessa  (EU) 2016/679 (GDPR) tarkoitettuna rekisterinpitäjänä sitoutunut suojaamaan ja käyttämään verkkopalvelunsa käyttäjien henkilötietoja tietosuojalain (1050/2018) ja sähköisen viestinnän tietosuojalain (917/2014) mukaisesti. Käyttäjät hyväksyvät tämän tietosuojalausekkeen lähettämällä tietonsa verkkosivuillamme olevan sähköisen lomakkeen kautta.

Saamme käyttäjistä kerättävät henkilötiedot palvelun käyttäjiltä itseltään verkkosivustollamme olevan yhteydenottopyyntö- / rekisteröitymislomakkeen täyttämisen yhteydessä tai myöhemmin asiakkuuden aikana. Käyttäjistä voidaan kerätä ja tallettaa henkilötietojen käsittelyn kannalta tarpeellisia tietoja, kuten etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut yhteystiedot sekä lähetetyn viestin sisältö.

Saamamme tiedot talletetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme, jossa olevia tietoja käytetään tapauskohtaisesti asiakassuhteen perustamiseen ja hoitoon, yhteydenottojen mahdollistamiseen, palveluiden tuottamista, toteuttamista ja liiketoiminnan kehittämistä varten sekä omaa suoramarkkinointiamme varten. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman käyttäjän antamaa suostumusta muihin tarkoituksiin kuin tietojen säilyttämistä ja / tai käyttäjän tilaamien palveluiden toteuttamista varten on tarpeen.

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta (esim. käytetty selain, näytön resoluutio, käyttöjärjestelmä, IP-osoite jne.) verkkosivujemme ja -palveluidemme käyttöä (miten ja milloin palveluita käytetään) ja käyttömääriä koskevia tietoja evästeiden ("cookies") avulla sekä tilastoida ja analysoida näin saatuja tietoja verkkosivujemme ja palveluidemme käytettävyyden ja sisällön parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka käyttäjän selain tallentaa tämän päätelaitteelle, eikä pelkästään sen avulla voida tunnistaa yksittäistä käyttäjää. Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö selaimensa asetuksia muuttamalla.

Henkilötietojen keräämisen, tallettamisen ja säilytyksen tekninen toteutus on ulkoistettu kolmannelle osapuolelle. Olemme sopimusjärjestelyin huolehtineet siitä, että henkilötietolainsäädännön mukaiset vaatimukset tietojen käsittelystä, säilytyksestä ja tietoturvasta täyttyvät asianmukaisesti. Teknisen toteuttajan oma tietosuojalauseke on luettavissa osoitteessa: https://www.visma.com/privacy-statement/finland/

 

Henkilötietolain mukaiset tietojen tarkastuspyynnöt ja suoramarkkinointia koskevat kieltopyynnöt samoin kuin muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät tiedustelut voi osoittaa Faskiacon rekisteriasioista vastaavalle henkilölle:

Teemu Viskari

Museokatu 15 liiketila 5

00100 Helsinki

teemu.viskari@faskiaco.fi

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta toimintamme tai lainsäädännön muutoksen niin vaatiessa ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme.



Faskiaco
Museokatu 15, liiketila 5
00100 Helsinki

Avoinna joustavasti maanantaista sunnuntaihin
2021 © Faskiaco

Tietosuojailmoitus
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram